FB   IG

Heb je een vraag? Mail ons!

Eten en drinken

Eten of drinken op Ameland? Kom ontbijten, lunchen en dineren bij eetcafé de Boerderij Kom je bij boetiekhotel Faan in Ballum overnachten en ben je op zoek naar een plek om lekker te eten en drinken op Ameland of in Ballum specifiek? Kom langs bij eetcafé de Boerderij! Een sfeervol restaurant met uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils – op loop, of zelfs rolafstand van ons hotel. Da’s makkelijk, als je je tonnetje rond gegeten hebt, de knoop van je broek nog maar nét dicht past en je niets liever wilt dan uitbuiken in je suite.

 

Ontbijten bij boetiekhotel Faan

Kom je bij Boetiekhotel Faan overnachten én ontbijten? Dan schuif je ’s ochtends aan bij eetcafé de Boerderij, ongeveer 100 meter naast boetiekhotel Faan. Zo kun je rustig wakker worden en genieten van de eerste maaltijd van de dag. Naast thee of koffie, krijg je een glaasje jus d’orange, warme broodjes, beleg, een gekookt eitje én yoghurt met fruit. Genoeg eten en drinken voor een perfecte start van weer een heerlijke dag op Ameland.

 

Lunchen, borrelen of dineren

Ook na het ontbijt ben je op ieder moment van de dag welkom bij eetcafé de Boerderij in Ballum voor wat eten of drinken. Je kunt er heerlijk lunchen, borrelen of dineren in een sfeervolle en huiselijke setting. Neem (met een kop koffie of koud biertje) plaats op het zonovergoten terras of, als de weersomstandigheden tegenvallen, aan een van de tafels in het gezellige restaurant. Er is volop keuze uit vlees-, vis,- of vegetarische gerechten, waarvoor eetcafé de Boerderij pure producten van Amelander bodem gebruikt. Of wat dacht je van een high tea of een avondje cocktails drinken? Je bent binnen een minuut weer terug in je suite. Verzekerd zijn van een plekje? Bel voor informatie en reserveringen naar: 0519-554214.

Openingstijden

In het hoogseizoen, van mei tot en met september, is eetcafé de Boerderij in Ballum dagelijks vanaf 10 uur geopend. In het laagseizoen, van oktober tot en met april kun je dagelijks vanaf 11 uur komen ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Een ontspannen ontbijt, in combinatie met een overnachting bij Faan, is het hele jaar door mogelijk. Voeg je het ontbijt toe tijdens het boeken van je kamer, dan ontvang €2,00 korting op de normale prijs en kan je aanschuiven vanaf 9 uur klaarstaan. Heb je niet gereserveerd voor het ontbijt, maar besluit je last-minute toch in de Boerderij te willen aanschuiven, dan kan dat vanaf de openingstijden. In het hoogseizoen is dat vanaf 10 uur en in het laagseizoen vanaf 11 uur.

Eten en drinken in de suite

Vind je de kamer zo fijn of ligt het bed zo faan-tastisch dat je geen zin om uit bed te komen? Kies dan voor het ontbijt op bed of bestel een fles rode wijn, witte wijn, rosé of cava om te proosten. Voor een romantische verrassing voor je liefde kunnen we ook rozenblaadjes regelen – geef dan een gil!

Welkom!

FAAN-tastisch dat je er bent! Met de code RECHTSTREEKS krijg je 10% korting op de overnachting!

Hopelijk tot gauw bij Faan!

Volg ons
FB
IG

Boek hier je verblijf voor allerbeste prijs

ontvang 10% korting op je boeking met de promotiecode: RECHTSTREEKS