FB   IG

Heb je een vraag? Mail ons!

Over ons


Boetiekhotel Faan

Ben jij klaar voor een faan-tastisch avontuur op Ameland?

 

Boetiekhotel Faan is niet alleen een toevluchtsoord, maar voegt echt iets toe aan jouw verblijf. Hier is luxe de standaard. Precies hetgeen dat jij verdient. Dat is geen toeval; we hebben er eigenhandig aan gewerkt. Niet zo heel lang geleden was dit boetiekhotel nog een simpele schuur. Met alleen muren, gebinten en een dak. Maar we hadden een droom en wilden iets bijzonders neerzetten. Iets unieks. Iets dat persoonlijk voelt, maar SMART is. Met onze mouwen opgerold hebben we de schuur verbouwd tot precies datgene wat we voor ogen hadden. Als je om je heen kijkt, is er geen millimeter die we niet hebben aangeraakt.

 

Want hier, in Boetiekhotel Faan, streven we naar de perfecte balans tussen comfort, technologie en toegankelijkheid. Onze suites zijn geen twaalf in een dozijn; ze zijn met oog voor detail ontworpen, bijzonder, voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Van knisperend bedlinnen tot de heerlijke regendouche of het vrijstaande bad. Je verblijf kan volledig contactloos: ons hotel is SMART en de slimme technologie is ook geïntegreerd in de suites. Van inchecken tot de sleutel van uw kamer, de temperatuur, verlichting en gordijnen: alles kan met een tik op het scherm. Zo kun je jouw tijd op Ameland spenderen aan de dingen die er écht toe doen. Hetgeen waarvoor je kwam. Of dat nu ontspanning of inspanning is. Dat betekent overigens niet dat wij anoniem of onbereikbaar zijn. Je mag altijd met ons chatten en als je vijftig meter loopt staan we bij Eetcafé de Boerderij gewoon oog in oog.

Wil je weten wat te doen op Ameland? We hebben onze persoonlijke favorieten al voor je op een rijtje gezet, maar lichten die nog met liefde toe.

Roelstoelvriendelijk

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan genieten van al het moois dat Ameland te bieden heeft, is suite #3 speciaal ontworpen voor gasten die slecht ter been zijn. Deze ruimte is rolstoelvriendelijk en heeft een tweede aangepaste badkamer met steunen, zodat je je veilig en comfortabel kunt bewegen.

Eten en drinken bij de Boerderij!

Als je ’s ochtends niet te ver voor het ontbijt wilt lopen, ben je welkom om aan te schuiven in De Boerderij – op vijftig meter loopafstand van Boetiekhotel Faan. Ontbijt kun je eenvoudig bijboeken en als echte Amelanders verwelkomen we je graag op ‘ons’ eiland. Het is hier zó mooi, die ervaring willen we graag met alle toeristen delen. Gastvrijheid is onze passie en het hebben van een restaurant en boetiekhotel waarin we iedereen van ons eiland kunnen mee laten genieten, is een droom!

Instagram

Volg ons @boetiekhotelfaan

Welkom!

FAAN-tastisch dat je er bent! Met de code RECHTSTREEKS krijg je 10% korting op de overnachting!

Hopelijk tot gauw bij Faan!

Volg ons
FB
IG

Boek hier je verblijf voor allerbeste prijs

ontvang 10% korting op je boeking met de promotiecode: RECHTSTREEKS